Vols preparar la teva Montsea 4Ride? Vine a Scottishtrial i informa’t!

08/02/2019

A Scottishtrial som especialistes en trial i enduro/cross, amb marques com Gas Gas, Sherco, Beta, Scorpa i, sobretot, Montesa-Honda.

Aquí tenim vàries preparacions especials Scottishtrial per Montesa Cota 4RT estàndar, Repsol i 300RR, com les versions One i One Racing.
Però ara hem volgut anar un pas més enllà amb la nostra preparació exclusiva Scottish Racing Team per a la Montesa 4Ride: La 4Ride Scottish Special Racing

Com podeu veure a les fotos a continuació, la nostra preparació consta de vàries peces exclusives per a aquest model com són el parafang davanter alt, com les motos d’enduro/cross, unes alces de manillar especials i desenvolupades conjuntament amb Scottishtrial i una palanca de canvi especial per no haver de treure el peu de l’estrep, entre altres modificacions exclusives Scottishtrial com el nostre ja conegut sistema d’escapament modificat.

Montesa 4Ride Scottish Special Racing (izquierda) DSCN3308 Montesa 4Ride Scottish Special Racing (detalle frontal)
 Montesa 4Ride Scottish Special Racing (detalle palanca de cambio)  Montesa 4Ride Scottish Special Racing (detalle alzas manillar 1)  Montesa 4Ride Scottish Special Racing (detalle alzas manillar 1)

 


LISTA DE LA COMPRA
  • Total: 0,00 €